Stationstraat 31 - 2250 Olen
Tel.: 0496 89 38 87
Contacteer ons!

Onze kroeg is een vaste stopplaats voor tal van wielerploegen

Zondag is de traditionele dag dat héél wat wielerclubs hun wekelijkse rit maken. Onze kroeg in Olen is een trefpunt voor de regionale wielerploegen. Ideale startlocatie om de rit te beginnen of als tussenstop voor een drankje en een hapje.

Tom Boonen

De kans dat u op zondag een wielerploeg tegenkomt, is vrij groot. En de kans dat u rond de (na)middag een horde fietsen tegen muren en gevels rond ons café ziet staan, is quasi een zekerheid. De Tom Boonens onder ons vinden graag de weg naar Café Den Hoek.

Niet alleen de drie rennersploegen in de regio komen geregeld langs, ook andere clubs uit de aanliggende steden en gemeentes houden graag hun stop in ons café. Dit betekent uiteraard niet dat zij alle ruimte opslorpen. Ook gepensioneerde fietsers,gezinnen en andere sportievelingen zijn van de partij. De Britse profwielrenner van de ploeg LOTTO-SOUDAL: JAMES SHAW heeft bij ons hier zijn supporterslokaal.

Contact

Lekker aan het fietsen en dorst of honger? Maak een (tussen)stop in ons Café Den Hoek voor een verfrissend pintje of een lekkere snack. Tot snel.