Stationstraat 31 - 2250 Olen
Tel.: 0496 89 38 87
Contacteer ons!

Live voetbal op groot scherm

Een groot scherm, maten en wat pintjes. Het voetbal live volgen op café, het heeft iets. Bij Café Den Hoek kan u alle voetbal live volgen in Olen. Op het aangenaam grote tv-scherm kan u allerhande sport- evenementen bekijken. Denk maar aan belangrijke voetbalmatchen, wielerklassiekers en golftoppers.

Als uw favoriete Belgische voetbalploeg speelt of Real Madrid begint aan zijn wedstrijd in de Champions League, loop dan niet weg. Bij ons hangt er een groot scherm op waar u - samen met vrienden en een pintje - de wedstrijd kan bekijken. Houd u niet in om de nodige vlaggen en decoratie mee te nemen.

Vriendenploeg

Als u zelf ook nog eens tegen een balletje wil trappen, dan kan u zich lid maken van onze vriendenploeg. In een lokale competitie nemen we het tegen andere ploegen op. Spel en plezier onder één dak. Ons café vormt de uitvalsbasis. Vooraf leven we samen toe naar de match, nadien drinken we samen op de overwinning.

Contact

Elke belangrijke sport- of voetbalwedstrijd kan u live bekijken op het groot scherm in ons café. Zelf een balletje trappen? Maak u dan lid van onze vriendenploeg. Meer info bij ons in het café.